Агол

spot_img

Полот и родот се биологија, а не идеологија!

6 април 2024 година, Скопје, Македонија - Светскиот Македонски Конгрес (СМК) и натаму за трајни морални вредности на човештвото и општеството ги смета бракот...

Македонско вино до Владивосток (ФОТО)

Македонското квалитетно вино и санкциите кон Русија - резултатот е следен: македонско вино во маркетите во Владивосток.

Не ми тежи товарот сине!

Ах,бре синко,мое чедо едино.Не ми е тежат дрвата натоварени на грбот.Годините ми тежат.Ме налегнаа сине.А најтешко ми е што ти сине замина далеку и...

Новата бугарска антифашистичка историја во еден Фејсбук коментар (ФОТО)

Смешно или повеќе трагично. Сеедно е. Последните напори на некои бистроумни да ги промени фактите со крајно релативизирање и искривување на вистината предизвикува чудни...

Добивајте вести на вашата е-пошта

Последни објави