ЗА НАС

Македонија Денес е веб сајт чија цел е промоција на културното, историското и природното богатство на Република Македонија. Оттука, главниот фокус се статии и содржини поврзани со нашата Македонија. Нашиот тим е составен од ентузијасти, вљубеници во Македонија кои безрезервно секогаш заземаат страна, страната на читателите. 

Вие, драги читатели, сте причината поради која постоиме. Поради тоа, Вашите предлози, сугестии и критики испратете ги на contact@makedonijadenes.mk

Доколку сакате да се рекламирате на Македонија Денес, а со тоа да не’ поддржите во она што го работиме пишете ни на marketing@makedonijadenes.mk