ПочетнаАрхива

Архива

spot_img

Еден друг град – Скопје во 1981 година (ВИДЕО)

Еден друг град - документарна емисија на ТВ Скопје емитувана премиерно на 7 септември 1981 година. Одлично архивско видео за Рекорд, Центар, кеј, парк,...

Командантот, другарот, човекот – документарна емисија за Васко Карангелевски (ВИДЕО)

Емисија за трагичната смрт на командантот Васко Карангелевски емитувана на РТВ Скопје во 1977 година.ЧИТАЈ: КАКО УМРЕ ВАСКО КАРАНГЕЛЕВСКИ?https://www.youtube.com/watch?v=ByhSLGePMyg

Скопје во 1965 година (ВИДЕО)

Видео инсерти од пост-земјотресно Скопје од 1965 година.https://youtu.be/NQNTvQeQVJI

Самоков во 1980 година (ВИДЕО)

Самоков во документарна емисија на РТВ Скопје снимено и емитувано во 1980 година.https://www.youtube.com/watch?v=0gzkIYE5RD8&t=3s

Охридско интермецо од 1978 година (ВИДЕО)

Охрид, без узурпирање на езерото и без сквернавење на чаршијата. Охрид низ објективот на РТВ Скопје во шест минутно видео од 1978 година. Уживајте.https://youtu.be/Zql2RFRtGDs 

Дојран во 1983 година (ВИДЕО)

 „Под исто небо“ - емисија на Радио-телевизија Скопје за животот и соживотот во Дојран и околината од 1983 година.https://youtu.be/Lr0TiGX_7Dg

Крива Паланка во 1983 година (ВИДЕО)

Крива Паланка во документарна емисија на РТВ Скопје емитувана на 27 јануари 1983 година.https://youtu.be/7nKvRxKfug4

Добивајте вести на вашата е-пошта

Последни објави

spot_img