ПочетнаTagsБочварски

Таг: Бочварски

Бочварски: Го рестартиравме градежниот сектор со инвестиции од преку 2 милијарди евра

Денеска на панел дискусија постветена на инфраструктурата како дел од годишната конференција „Година на европски можности“, министерот Бочварски истакна дека е рестартирано градежништвото преку...

Последни објави