ПочетнаTagsХимна

Таг: Химна

Верзијата на македонската химна за која сигурно не сте знаеле

„Денес над Македонија“, државната химна на Македонија е напишана од страна на Владо Малески, а автор на музиката е Тодор Скаловски. Напишана е во...

Последни објави