ПочетнаTagsнбрм

Таг: нбрм

ММФ: Доброто водење на монетарната политика придонесе кон намалување на инфлацијата

Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) даде високи оценки за монетарната политика, финансискиот и надворешниот сектор, девизниот курс, како и за квалитетот на податоците, коишто се...

Последни објави