ПочетнаTagsСтојан Георгиев Томовичин

Таг: Стојан Георгиев Томовичин

Во сеќавање на Стојан Георгиев Томовичин – неуморниот борец за Македонија

На 18 март 1938 година во Петрич, Пиринска Македонија бил роден СТојан Георгиев, македонски национален деец и истакнат борец за националните права на Македонија...

Последни објави