ПочетнаTagsзнаме

Таг: знаме

Ова биле предлозите за знаме на Македонија

Актуелното официјално знаме на Република Македонија датира од 1995 година. Поточно, истото е усвоено на 5 октомври 1995 година како замена за првото официјално...

Последни објави