ПочетнаTagsне ја кради државата

Таг: не ја кради државата

Не ја кради државата

Не ја кради државата, бидејќи скапо е платена. Твоите браќа загинаа во војна бранејки ја државата. Тие ги положија своите животи за државата –...

Последни објави