ПочетнаTags1965филм

Таг: 1965филм

„Денови на искушение“ (1965) – македонски филм

ДЕНОВИ НА ИСКУШЕНИЕГодина: 1965Режисер: Бранко ГапоСценарио: Бранко Гапо, Димитар Солев, Гане Тодоровски Глумци: Јанез Врховец, Димитар Гешовски, Радмила Ѓуричин, Воја Мириќ, Петре Прличко, Предраг Ќерамилац,...

Последни објави