spot_img

Галичка свадба во 1955 година (ВИДЕО)

Галичка свадба во 1955 година - вистинско парче богатство. Ова е можеби најстариот видео запис поврзан со традиционалната Галичка свадба. Снимена во 1955 година,...
ПочетнаВестиЛокалноОпштина Карпош: Оглас за финансиска поддршка на проекти од областа на образованието

Општина Карпош: Оглас за финансиска поддршка на проекти од областа на образованието

- Advertisement -

Општина Карпош согласно планот и програмите за работа за 2024 година го објави огласот за финансиска поддршка на проекти од областа на образованието.

На јавниот оглас можат да учествуваат сите заинтересирани физички и правни лица регистрирани за дејности кои го опфаќаат образованието во сите области, а кои со своите програми, проекти и активности придонесуваат за развој на образованието во општината и пошироко.

Условите и роковите за аплицирање како и целосниот оглас можете да го погледнете ТУКА.

spot_img
spot_img